Custom made ovens, klimaatkasten, broedstoven...

Wij kunnen vrijwel ieder klimaat omgeving nabootsen op applicatie niveau. Wij bouwen onze eigen klimaatkamers en ovens voor elke gewenste toepassing. Geen uitdaging die we niet aan willen gaan. Heeft u een specifieke toepassing die u graag eens wilt testen? Dat kan! Wij hebben een testkamer uitermate geschikt om allerelei diverse testen uit te voeren. Daarnaast bent u van harte welkom in onze productiefaciliteit om onze lopende projecten te komen bekijken.

Onze industriële en laboratorium klimaatkasten zijn voor een breed scala in te zetten. Van industrie tot laboratorium. Voorbeelden hiervan zijn: impregneren van harsdrogers, verfdrogers, poederemailleerovens, kleefwaterdrogers, coatingdrogers, warmtebehandeling van thermoplastische producten, thermosets, versterkte kunststoffen en composieten, Gras drogen, Plantenkasten, Zaden drogen, Mais drogen etc. etc. en alle andere gebieden waar warmtebehandeling, RV, licht Co2 vereist is voor uw toepassing.

  • Klimaatkasten met regulier of groot volume, met of zonder transportwagen
  • Klimaatkasten in speciale uitvoering; inloop-, tunnel- of doorgeef
  • klimaatkasten voor specifieke toepassing: ATEX, chemicaliën bestendig of andere specifieke toepassing
  • Speciale projecten; bijvoorbeeld het optimaliseren van uw specifieke droog- of curing proces

Wij leveren al deze klimaatkasten met CE markering en geven u hieronder inzage met foto’s van enkele gerealiseerde projecten.

Ons internationale klantenbestand vertrouwt op de kennis en ervaring van onze medewerkers bij het implementeren van de productvereisten van klanten in innovatieve en efficiënte systemen. Met onze industriële kasten bieden wij een op maat gemaakte oplossing voor uw product die past bij uw specifieke toepassingen.

Of u uw product wilt opwarmen, doven, harden, temperen, sinteren, drogen, groeien, kweken etc......
Wij bieden alles in een versie die aan uw behoeften voldoet voor alle producten.

Projectbegeleiding:

Gezamenlijk met u stellen wij een projectplan op, dit zal er ongeveer als volgt uitzien:

  • Intake gesprek en bezichtiging van de locatie
  • Prijsindicatie of offerte
  • Tekening in 2D of 3D van het te leveren eindproduct
  • Productie
  • Eventuele FAT
  • Levering met eventuele gebruikerstraining

Kennis:

Ons ervaren team staat klaar om u advies en praktische ondersteuning te geven bij het implementeren van complexe, toepassingsspecifieke taken vanaf de planningsfase. Dit geldt niet alleen voor nieuwe productieprocessen, maar ook voor conversieprojecten.

Nieuwsgierig geworden naar onze custom made producten? Maakt u gerust een afspraak met een van onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder op weg bij het kiezen van de juiste oven voor uw applicatie.

Onze kernwoorden:

Aandacht, Behulpzaam, Bescheiden, Fatsoenlijk, Trouw, Expertise, Persoonlijk, Kwaliteit